Uvjeti poslovanja

Uvjeti kupnje

Postupak, te uvjeti kupnje/prodaje robe putem Mini Farma e-trgovine definirani su kroz sljedeće parametre: narudžba, plaćanje, poštarina i otprema, povrat/reklamacija robe. Prodavatelj (isporučitelj) proizvoda je Mini Farma, a kupac je svaki punoljetni posjetitelj naše Internet trgovine, koji robu naručuje na jedan od načina opisanih u daljnjem tekstu. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom procesa kupovine. Proizvodi su namijenjeni prodaji isključivo na području Republike Hrvatske.

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om. Za kupovinu u iznosu većem od 1000,00 kn odobravamo 10% popusta na gotovinsko ili predračunsko plaćanje.

 

Naručivanje

Svi proizvodi ponuđeni u našoj Internet trgovini za područje Republike Hrvatske naručuju se na jedan od sljedećih načina:

-e-mailom info@minifarma.hr
-telefonom 051/256-565 051/258-069
-telefaxom 051/258-068

 

Dostava

Minimalna vrijednost naručenih artikala je 100 kn, a dostavu vršimo na području Hrvatske.

Cijena dostave:

Pošiljke težine do 30 kg: 30 kn + pdv
Pošiljke težine iznad 30 kg: 45 kn + pdv
Za narudžbe vrijednosti iznad 1000 kn troškove plaća MINI FARMA.

Isporuka na otoke prema upitu.

 

Plaćanje

Naručene artikle kupac može platiti na sljedeće načine: pouzećem (u gotovini, pri preuzimanju u poslovnicama) i po predračunu, na poslovni račun putem virmana ili opće uplatnice. Roba se šalje dostavnom službom ili poštom preporučeno.

Prilikom preuzimanja robe molimo provjerite eventualna oštećenja i odmah ih reklamirajte kurirskom djelatniku koji je robu dostavio. Pošiljku s vidljivim vanjskim oštećenjima ne preuzimajte.